j4nu wrote: Peire wrote: j4nu wrote:
Posted this one in People and portraits thread, but I'll put it here to for reference:
The joy of icecream .
/1.4 85.0mm 1/3200s ISO100 SooC
What a beautifull daughter you have J23.Wygląda też na ponad przecietnie inteligentną.Miło jest to widzieć!
Hehe, dzięki! Mam nadzieję, że wracasz do zdrowia (czytałem twój post w inny wątku) .
Kids are getting too intelligent nowadays for us "old" folks to keep up with ...
Ja zaglądałem śmierci kilka razy w oczy.Pierwszy raz w Afganistanie w 1981 roku,gdy miałem niecałe 18 lat.Jako żołnierz.Ranny i 6 miesięcy w szpitalu.Od tego czasu już jej sie nie boję.Takich wypadków jak ten sprzed miesiąca miałem jeszcze kiedyś dwa.Lubie szybko jeżdzić.Zawsze jednak byłem w stanie sam się wyczołgać ze zniszczonego wraku pojazdu,w którym jechałem.I bez złamań.Teraz było gorzej.Cóż,starość.
Pisanie po polsku na forum nie powinno powodować niepokoju u Polaków.To nikomu w niczym nie przeszkadza.Takie pikusie,jak nasz rodak o ksywce unimportal niczego tu nie zmienią.
Your daughter is great.Let her spread her wings freely and fly high!
Nov 09, 2021 at 12:17 PM
Previous versions of Peire's message #15762993 « In Stock: Sigma 85mm f/1.4 DG DN Art ($1,199) »