Home · Register · Search · View Winners · Software · Hosting · Software · Join Upload & Sell

Moderated by: Fred Miranda
Username   Password

  New fredmiranda.com Mobile Site
  New Feature: SMS Notification alert
  New Feature: Buy & Sell Watchlist
  

FM Forums | Alternative Gear & Lenses | Join Upload & Sell

  

Archive 2013 · X100 owners please check for me.
  
 
GHorning9000
Online
• •
Upload & Sell: Off
p.1 #1 · p.1 #1 · X100 owners please check for me.


Picked up my new to me x100 from the post office. Everything works good except one thing. Any who is familiar with AFL button please check. Set AFL button to AFL only. Set same button for push not on/off. When focused press AFL to lock focus recompose and take picture. When I do this the shutter actuates and camera locks up unfortunately. Looking at the lens the shutter is stuck closed. Pushing any button or even turning the camera off does nothing and the green square remains on in the view finder. The only way to get it to unfreeze is to take the battery out. When the camera is turned on again the picture is not recorded as well.

Have anyone noticed this before with their cam? I think it definitely shouldn't be doing this.

Thanks in advance.



Jan 24, 2013 at 03:54 AM
monkeycolonel
Offline

Upload & Sell: Off
p.1 #2 · p.1 #2 · X100 owners please check for me.


Do you have the latest firmware version installed?


Jan 24, 2013 at 06:13 AM
GHorning9000
Online
• •
Upload & Sell: Off
p.1 #3 · p.1 #3 · X100 owners please check for me.


Just checked. It's 1.13. Looks like I will need to update. Reset the cam and now it's gone. So that's good.


Jan 24, 2013 at 04:32 PM





FM Forums | Alternative Gear & Lenses | Join Upload & Sell

    
 

You are not logged in. Login or Register

Username   Password    Reset password