Home · Register · Search · View Winners · Software · Hosting · Software · Join Upload & Sell

Moderated by: Fred Miranda
Username   Password

  New fredmiranda.com Mobile Site
  New Feature: SMS Notification alert
  New Feature: Buy & Sell Watchlist
  

FM Forums | Forum & Miscellaneous | Join Upload & Sell

  

Archive 2012 · Help for FM forums B&S
  
 
Artscar2
Offline
• •
Upload & Sell: On
p.1 #1 · p.1 #1 · Help for FM forums B&S


My filters stopped working on buy and sell. I can put the check in the box put apply does nothing. Where is there a webmaster link to report problems on this site. I also can not go to the inbetween pages on topics like I used to. Example when you clikck on dots for pages 1 2 3 ... 249 250 last page. This is on different computers, not just one. HELP please! TIA


Dec 10, 2012 at 05:43 PM
BenV
Offline
• • • • •
Upload & Sell: On
p.1 #2 · p.1 #2 · Help for FM forums B&S


What browser are you using? Have you tried clearing your cookies/history? Everything works fine for me.


Dec 10, 2012 at 06:26 PM
Artscar2
Offline
• •
Upload & Sell: On
p.1 #3 · p.1 #3 · Help for FM forums B&S


Using Chrome or explorer. Yes I have cleared all. Mystified.


Dec 11, 2012 at 01:00 AM
Artscar2
Offline
• •
Upload & Sell: On
p.1 #4 · p.1 #4 · Help for FM forums B&S


Updated explorer rebooted all and got the ... function back .
Now also i can use check box for filter in chrome but explorer still acts like the click/enter doesn't work. A check appears in the box but no status change upon enter. I changed it in Chrome and it crossed over to Explorer (the changes). Just won't modify in explorer.



Dec 11, 2012 at 01:47 AM
anthonysemone
Offline
• • • •
Upload & Sell: On
p.1 #5 · p.1 #5 · Help for FM forums B&S


Is there a Mac in your future? Or, perhaps downloading and using Safari for Windows. I've got XP on my VM FusionWare and internet work when using Explorer sucks - long load times, particularly. I just don't use it. Safari for Windows works when Im on XP via VM and I've never had a problem with accessing anything here on FM using it.


Dec 11, 2012 at 02:21 AM
 

Search in Used Dept. 



Kubicide
Offline
• •
Upload & Sell: Off
p.1 #6 · p.1 #6 · Help for FM forums B&S


Same issue here: suddenly, after years of normal operation, the filters won't work with IE browser. Noticed there also appears to be a new Facebook floating 'box' asking to sign in. Perhaps this is causing trouble?

Edit: it's working now... (12/15)

Edited on Dec 15, 2012 at 04:04 PM · View previous versions



Dec 11, 2012 at 05:16 AM
BenV
Offline
• • • • •
Upload & Sell: On
p.1 #7 · p.1 #7 · Help for FM forums B&S


anthonysemone wrote:
Is there a Mac in your future? Or, perhaps downloading and using Safari for Windows. I've got XP on my VM FusionWare and internet work when using Explorer sucks - long load times, particularly. I just don't use it. Safari for Windows works when Im on XP via VM and I've never had a problem with accessing anything here on FM using it.



implying Mac's never have problems



Dec 11, 2012 at 03:56 PM
anthonysemone
Offline
• • • •
Upload & Sell: On
p.1 #8 · p.1 #8 · Help for FM forums B&S


Just kidding, Ben, just kidding


Dec 11, 2012 at 04:08 PM
Artscar2
Offline
• •
Upload & Sell: On
p.1 #9 · p.1 #9 · Help for FM forums B&S


well like I said, it works well in Chrome, so I guess thats the solution. I just thought if there are others affected with explorer, we might find a fix.


Dec 11, 2012 at 10:47 PM





FM Forums | Forum & Miscellaneous | Join Upload & Sell

    
 

You are not logged in. Login or Register

Username   Password    Retrive password