Home · Register · Search · View Winners · Software · Hosting · Software · Join Upload & Sell

Moderated by: Fred Miranda
Username   Password

  New fredmiranda.com Mobile Site
  New Feature: SMS Notification alert
  New Feature: Buy & Sell Watchlist
  

FM Forums | Canon Forum | Join Upload & Sell

  

Archive 2012 · Canon 600EX-RT issues?
  
 
RichardLavigne
Offline
• • • • •
Upload & Sell: On
p.1 #1 · p.1 #1 · Canon 600EX-RT issues?


Hello all.... I've had some issues with my 600EX-RT's and in talking with some friends, I discovered that one of them had a similar issue. I was wondering if anyone else has experienced anything similar.

It seems that I have 1 flash that refuses to be a slave... When I saw that it refuses to be a slave, it will allow me to put it in slave mode and it even give s green link light, but it won't fire.

If I switch the flash to be my on camera and take the on-camera off.... the system works fine. I know this sounds crazy, but has anyone else experienced attitude problems from their 600's?



Sep 26, 2012 at 08:19 PM
Gust
Offline
• •
Upload & Sell: Off
p.1 #2 · p.1 #2 · Canon 600EX-RT issues?


no such problems here, 3x 600 works fine.


Sep 26, 2012 at 08:44 PM
Cphoto1954
Offline
• • •
Upload & Sell: On
p.1 #3 · p.1 #3 · Canon 600EX-RT issues?


This happend to me too. Make sure the Radio Transmission ID Settings match all units. See page 52-53 of the manual.


Jan 03, 2013 at 06:48 PM





FM Forums | Canon Forum | Join Upload & Sell

    
 

You are not logged in. Login or Register

Username   Password    Retrive password