verificare istoric auto gratuit

Verificare Istoric Auto

NU te lăsa PĂCĂLIT, verifică MAŞINA înainte de a o cumpăra!

Introdu seria de sasiu (VIN):
Cum verific o maşină second hand?
recenzie verificare auto

CELE MAI VERIFICATE MĂRCI AUTO

verificare serie sasiu bmw

Vrei să verifici o marcă auto ?

Suntem aici să te ajutăm în alegerea unei maşini!

Ce cuprinde un raport?

În raportul verificare serie șasiu se vor regăsi următoarele secţiuni:

Un sumar al raportului

Un mic rezumat al tuturor informațiilor găsite în raport.

Activitate

Aici contine informații despre instoricul înmatriculărilor și cel al achizițiilor.

Verificare furt

Se face o căutare în mai multe baze de date pentru a vedea dacă este furată.

Kilometri parcurși

Vă oferim un istoric al numărului de kilometri.

Întreținere

Aflați istoricul service a mașinii.

Eventualele accidente (plus fotografii)

Va apărea o listă cu daunele pe care le-a avut maşina plus fotografii.

Toate informațiile sunt clare și cel mai important, am văzut fotografiile de la accidentul auto. Vă mulțumim pentru ajutor.

Sabrina

Mulțumesc, pentru că nu a trebuit să merg la locul respectiv, am putut verifica mașina second hand chiar de acasă.

David

Vânzătorul m-a asigurat că kilometrajul mașinii este real. Cu toate acestea, după verificarea istoricului mașinii , kilometrajul mașinii a fost falsificat.

Sofia

Am incercat multe servicii de istoric vehicul, dar acesta ofera cel mai complet raport verificare vin.

Andy

Întrebări frecvente

Ce este seria de șasiu?

Numarul seriei de sasiu (prescurtat VIN - Vehicle Identification Number in tarile europene) este o combinatie de saptesprezece caractere care identifica un anume vehicul si reprezinta un numar unic.
Unde se găsește seria de șasiu?
Seria de șasiu se poate găsi fie pe caroseria vehiculului, fie în documentele sale.

Poziția exactă a plăcii seriei de șasiului diferă de la un model la altul, dar în mod normal este în colțul din dreapta jos al parbrizului.

Ce este verificarea VIN și cum funcționează?

În esență, verificarea VIN este un program care decodifică datele vehiculului și seria de șasiu care au fost codificate în fabrică. Cu toate acestea, decodificatoarele VIN de top oferă acum o serie de caracteristici suplimentare.

Fiecare eveniment care se întâmplă cu o mașină, din ziua în care este produsă și până la eliberarea unui titlu de recuperare sau de casare, este înregistrat în mai multe registre și baze de date cu ajutorul numărului VIN. Prin urmare, toate aceste informații pot fi descoperite și transferate prin intermediul unui raport istoric al vehiculului creat de decodificatorul VIN de înaltă calitate.

Ce rol joacă verificarea VIN în achiziționarea unui vehicul?

În mod frecvent, dealerii de mașini second-hand nu sunt dispuși să dezvăluie clienților informații esențiale. Conform statisticilor rapoartelor auto, cel puțin 30-50% dintre automobilele uzate sunt vândute cu fraudă de contorizare în Statele Unite. Potrivit statisticilor, 1 din 6 automobile uzate scoase la vânzare în Europa are un accident ascuns.
Atunci când conduceți sau priviți exteriorul automobilului, multe defecte sau greșeli sunt greu de observat. Mai mult, multe elemente cheie pe care nu le-ai putea descoperi fără să petreci ore îndelungate cercetând. Dacă nu sunteți un expert, anumite lucruri nu vă vor fi dezvăluite.
Între timp, o verificare a numărului de identificare a vehiculului vă poate oferi imediat informații complete și poate scoate la iveală ceea ce vânzătorul ar putea dori să vă ascundă: kilometraj modificat, accidente (daune ascunse), probleme ascunse plus altele.

Ce se întâmplă dacă seria nu se decodează?

Asigurați-vă că fiecare cifră a fost introdusă corect. Rețineți că VIN-urile nu au niciodată literele „O” sau „I” în ele, deci asigurați-vă că aceste litere nu au fost înlocuite cu numerele „0” sau „1.”

În majoritatea cazurilor, vehiculele cu VIN mai mici de 17 cifre au fost fabricate înainte de 1981 și nu se vor decoda. 

Este posibil să verificați VIN-ul gratuit ?

Din perspectiva unui cumpărător, există două tipuri de rapoarte privind istoricul automobilelor: gratuite (care oferă adesea doar date de bază) și cu plată (care oferă istoricul complet al vehiculului, precum și caracteristici distincte). Rapoartele gratuite furnizează frecvent doar informații pe care le puteți găsi în anunț.
Între timp, rapoartele plătite privind istoricul vehiculului pot furniza toate informațiile disponibile care pot fi cruciale pentru a decide dacă să cumpărați sau nu o mașină.
Rapoartele au costuri de la 69 lei. Istoricul real de vehicule este in mod constat updatat cu date din surse sigure.

Care sunt avantajele datelor rezultate?

Mai exact, verificarea VIN vă poate spune tot ce trebuie să știți despre automobil. Sunt incluse marca, modelul, țara de fabricație, puterea motorului, tipul de caroserie (combustibil sau transmisie) și alte date.
Vor fi înregistrate următoarele date: caracteristicile de siguranță ale mașinii, producătorul și modelul vehiculului, dacă a fost sau nu implicat în accidente, detalii referitoare la inspecțiile tehnice sau la proprietatea anterioară, țările în care a fost înmatriculat vehiculul și așa mai departe.
Fotografii ale vehiculelor din diferite perioade.
Informații despre caracteristicile de bază ale modelului, cum ar fi echipamentele instalate în fabrică, defecțiunile comune ale modelului și așa mai departe.
Unele decodificatoare VIN au capacități suplimentare, cum ar fi stabilirea prețurilor de piață ale vehiculelor.
Daca vrei sa afli istoric auto ai nevoie doar de seria sasiu.

Este verificarea VIN benefică ?


Există două răspunsuri la această întrebare și ambele sunt corecte. Dacă lucrați în sectorul revânzării de mașini, veți dori să cunoașteți fiecare detaliu despre vehiculele pe care le cumpărați. Consumatorii B2B pot profita adesea de ofertele speciale ale inspecțiilor VIN.
Cu toate acestea, dacă sunteți un dealer de vehicule, oferirea unui certificat de istoric al vehiculului sporește nivelul de încredere pe care potențialii clienți îl au în dumneavoastră.
Fiecare eveniment care se întâmplă cu o mașină, de la momentul în care este construită și până la emiterea titlului de salvare sau de casare, este înregistrat în numeroase registre și baze de date cu ajutorul numărului VIN. Prin urmare, toate aceste informații pot fi găsite și transmise prin intermediul unui raport privind istoricul vehiculului generat de un decodor VIN de calitate.
Dacă aveți întrebări despre masina care vă interesează, vă vom răspunde la toate întrebările.
Este kilometrajul real? Mașina a avut vreun accident? A fost întreținută la timp? Există daune suplimentare ascunse? Este vehiculul furat?
Raportul concret privind istoricul unui vehicul prin intermediul serviciilor oferite de verificare istoric auto sunt asul din mânecă pentru orice cumpărător de automobile second-hand.
Înainte de a cumpăra vehiculul, asigurați-vă că îl verificați! Mașina este deteriorată?
Alții au folosit site-ul web, care i-a ajutat să identifice fraudele privind kilometraj (modificarea odometrului), informații proprietari,service.
Obțineți raportul cel mai rentabil verificare istoric auto VIN folosind serviciile inca din 2017 folosind o baza de date imensa pentru istoricul vehiculelor. Istoric Auto Cod Reducere - verificare vin.

E din 2015 Şefu`...are 47.500 km,s-a mers puţin cu ea! Hai să o vezi azi, că mai am 3 băieţi care vor să o cumpere!

Nu crede tot ce auzi! 

Verifică ÎNAINTE de a cumpăra o mașină second hand!

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Citiți politica cookie.